AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı lamba görmek

Kahve falında kırmızı lamba görmek

Kahve falında kırmızı lamba görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı lamba gördüyseniz:

  • Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir.

Kahve falında kırmızı lamba görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta lamba yakmak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında araba lambası görmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında lamba satın almak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında lambayı kapatmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında lamba değiştirmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine tabir olunur.

Kahve falında gazlı lamba görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gece lambası görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir