AnaSayfa / Genel / Kahve falında gaz lambası yakmak

Kahve falında gaz lambası yakmak

Kahve falında gaz lambası yakmak karşılığını bulacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, onlara sanat öğreteceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında gaz lambası yakmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan istikrar sağlanabilir.

Kahve falında gaz lambası yakmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına alamet eder.

Kahve falında eski gaz lambası görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında yanan gaz lambası görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında gaz lambası görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında gazlı lamba görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Kahve falında lamba yakmak kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında odanın lambasını yakmak borca batacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine delalet eder.

Kahve falında karanlıkta lamba yakmak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir