AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece lambası almak

Kahve falında gece lambası almak

Kahve falında gece lambası almak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, mal ve para biriktireceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında gece lambası almak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadınla ilgili ümitleriniz kırılabilir.

Kahve falında gece lambası görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gece lambası görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gece lambası almak dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında yanan lambalar görmek hastalıktan şifa bulmaya, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına yorulur.

Kahve falında odanın lambasını yakmak zorlukların yaşanacağına, refahının ve varlığının artacağına yorulur.

Kahve falında lambayı kapatmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık lamba görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lamba söndürmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir