AnaSayfa / Genel / Kahve falında lambayı kapatmak

Kahve falında lambayı kapatmak

Kahve falında lambayı kapatmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lambayı kapatmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında lambayı kapatmak yaşama dört elle sarılacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında lamba kapatmak stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan lamba görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında eski lamba görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lüks lambası görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gaz lambası görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında spot lamba görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gaz lambası yakmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir