AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince bir köprüden geçmek

Kahve falında ince bir köprüden geçmek

Kahve falında ince bir köprüden geçmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, gücünün azalacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ince bir köprüden geçmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizle olan biten şeyler birbirinden farklı olabilir.

Kahve falında ince köprüden geçmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında ince bir köprüden geçmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ince köprü görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kazancının da artacağına delalettir.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek şeytana uyacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beton köprüden geçmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle köprüden geçmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura tabir olunur.

Kahve falında denizin üzerindeki köprüden geçmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında istanbul köprüsünden geçmek sorunlarını çözeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir