AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırıyla dolaşmak

Kahve falında iç çamaşırıyla dolaşmak

Kahve falında iç çamaşırıyla dolaşmak kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, gelirinin daimi olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırıyla dolaşmak gördüyseniz:

  • Belli kişilerin doğruluğu sorgulanabilir ya da iniş çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında iç çamaşırıyla dolaşmak neşe içinde olacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşırla dolaşmak çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırsız dolaşmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalettir.

Kahve falında iç çamaşırında adet kanı görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında renkli iç çamaşırları görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı dikmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında iç çamaşırıyla erkek görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında iç çamaşırı hediye almak sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir