AnaSayfa / Genel / Kahve falında atletle dolaşmak

Kahve falında atletle dolaşmak

Kahve falında atletle dolaşmak garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, evlat sahibi olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yeni kararlar alınacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atletle dolaşmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten, çok beğendiğinizi birisinin ilgisi çekmeniz olasıdır.

Kahve falında atletle dolaşmak bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek atleti görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz atlet ve külot görmek rakiplerin geride bırakılacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atletli birini görmek ilim irfan öğreneceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kendini atletli görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık beyaz atlet görmek rızkın da ömür boyu süreceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı atlet görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, huzur dolu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında atlet giydirmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir