AnaSayfa / Genel / Kahve falında geç kalmak yetişememek

Kahve falında geç kalmak yetişememek

Kahve falında geç kalmak yetişememek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında geç kalmak yetişememek gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında geç kalmak yetişememek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derse geç kaldığını görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yolculuğa geç kalmak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına yorulur.

Kahve falında toplantıya geç kalmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, desteksiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nikahına geç kalmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, günah ve suç işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında eve geç kaldığını görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında sınav geç kalmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına tabir olunur.

Kahve falında işe geç kalmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir