AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınav geç kalmak

Kahve falında sınav geç kalmak

Kahve falında sınav geç kalmak karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, dertleşerek moral bulacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, sayılacağına ve sevileceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına işaret eder.

Kahve falında sınav geç kalmak gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Kahve falında sınava geç kaldığını görmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, ne yöne gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınava geç kalmak ve girememek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavına geç kalmak onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınav geç kalmak aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınava geç kalmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

Kahve falında sınavın iyi geçmediğini görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavdan geçtiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavın iyi geçtiğini görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir