AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplantıya geç kalmak

Kahve falında toplantıya geç kalmak

Kahve falında toplantıya geç kalmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında toplantıya geç kalmak gördüyseniz:

  • Yaptıkları şeyler ne kadar mantıktan uzak olsa da uyarıdan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında toplantıya geç kalmak geleceğinizin güzel olacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında toplantıda bulunmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında müdürle toplantı yapmak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toplantıda konuşmak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toplantı masası görmek fikirlerinin can bulacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla toplantı yapmak kaybettiği şeyi bulmasına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş toplantısı yapmak çok tahsilli bir kişi olacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toplantı yaptığını görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir