AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolculuğa geç kalmak

Kahve falında yolculuğa geç kalmak

Kahve falında yolculuğa geç kalmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında yolculuğa geç kalmak gördüyseniz:

  • Ziyaretinize gelen birisi yeni planlar üretmenize sebep olabilir.

Kahve falında yolculuğa geç kalmak bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya işaret eder.

Kahve falında düğüne geç kalmak çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cuma namazına geç kalmak sevdikleriyle arasının açılacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında geç kalmak yetişememek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine inanılır.

Kahve falında iş görüşmesine geç kalmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kendi nişanına geç kalmak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi düğününe geç kalmak sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine yorulur.

Kahve falında işe geç kalmak zarar edilen işlerin düzeleceğine, sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir