AnaSayfa / Genel / Kahve falında derse geç kaldığını görmek

Kahve falında derse geç kaldığını görmek

Kahve falında derse geç kaldığını görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, itibar kaybedeceğine, işlerinin karışacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derse geç kaldığını gördüyseniz:

  • Duygusal problemler hayatınızı karışık hale dönüştürebilir.

Kahve falında derse geç kaldığını görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, deşarj olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derse geç kalmak meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında dersten geçtiğini görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derslerden geçtiğini görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, sevineceğine delalet eder.

Kahve falında tarih dersinden kalmak eşiyle bahtiyar olacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında dersten kalmak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında derslerden kaldığını görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına işarettir.

Kahve falında bir dersten kaldığını görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir