AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve geç kaldığını görmek

Kahve falında eve geç kaldığını görmek

Kahve falında eve geç kaldığını görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında eve geç kaldığını gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalı, dışarı çıkıp keyifli vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında eve geç kaldığını görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve geç kalmak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında işyerine geç kalmak güzel sözler işiteceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nikaha gec kalmak yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerlere geç kaldığını görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derse geç kaldığını görmek yardımda bulunacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına yorulur.

Kahve falında sınav geç kalmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına rivayet eder.

Kahve falında işe geç kalmak mekân değiştireceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir