AnaSayfa / Genel / Kahve falında işe geç kalmak

Kahve falında işe geç kalmak

Kahve falında işe geç kalmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, verimliliğinin de artacağına işarettir.

Kahve falında işe geç kalmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz onca şey varken, engellere odaklanmanın bir manası olmayabilir.

Kahve falında iş görüşmesine geç kalmak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir işe geç kalmak pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında işyerine geç kalmak kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına işaret eder.

Kahve falında işine geç kalmak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında işe geç kalmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında üniversite sınavına geç kalmak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabaya geç kalmak zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geç kalmak arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir