AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda asker görmek

Kahve falında mezarda asker görmek

Kahve falında mezarda asker görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, alım gücünde yükselme olacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda asker gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz bir işte yanılsamalar yaşanabilir.

Kahve falında mezarlıkta asker görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Kahve falında asker mezarı görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda asker görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kılıç asker görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, çok başarılı işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker ziyaretine gitmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini askere gitmiş görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerden teskere almak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeniden askere gideceğini görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir