AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerin geldiğini görmek

Kahve falında askerin geldiğini görmek

Kahve falında askerin geldiğini görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerin geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya işinizle ilgili iş birlikleriniz istediğiniz şekli almaya başlayabilir.

Kahve falında askerin evine geldiğini görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, kazanca kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerin geldiğini görmek sağlık sorunlarının artacağına, daha büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında askerin eve geldiğini görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askerin izne geldiğini görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askeri darbe olduğunu görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri üniforma giymek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına işarettir.

Kahve falında askeri araba görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri evrak görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, torunlarına dahi yeteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir