AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri ziyaret etmek

Kahve falında askeri ziyaret etmek

Kahve falında askeri ziyaret etmek can sıkıntısının sona ereceğine, evi yoksa ev alacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına tabir olunur.

Kahve falında askeri ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkilemek için para harcama eğiliminiz artıyor olabilir.

Kahve falında askeri ziyaret etmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ziyaret suyu içmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına tabir olunur.

Kahve falında türbe ziyaretine gitmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastaneye ziyarete gitmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zat ziyaret etmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında evliya mezarını ziyaret etmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ziyaret yerine gitmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacdan gelen birini ziyaret etmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir