AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerin yardım ettiğini görmek

Kahve falında askerin yardım ettiğini görmek

Kahve falında askerin yardım ettiğini görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askerin yardım ettiğini gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişe inanan kişilerle bir arada olmanızda fayda var.

Kahve falında askerin yardım ettiğini görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında askerin ateş ettiğini görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına inanılır.

Kahve falında birinin sana yardım ettiğini görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işarettir.

Kahve falında birine yardım etmeye çalışmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birisine yardım ettiğini görmek mali sorunlarının çözüleceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine inanılır.

Kahve falında başbakanın yardım ettiğini görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir fakire yardım ettiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin yardım ettiğini görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir