AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerin elini öpmek

Kahve falında askerin elini öpmek

Kahve falında askerin elini öpmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, bundan hayır göreceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askerin elini öpmek gördüyseniz:

  • İş deki veya özel yaşamınızdaki bir konu, sizi çok sinirlendiriyor veya sinirlendirebilir.

Kahve falında askerin elini öpmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında askeri öpmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında askerin elinde silah görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askerin elini tutmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında askerin elinde bayrak görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine yorulur.

Kahve falında dede eli öpmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına tabir olunur.

Kahve falında anne elini öpmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin babasının elini öpmek kötü günlerin arkada kalacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir