AnaSayfa / Genel / Kahve falında gamalı haç görmek

Kahve falında gamalı haç görmek

Kahve falında gamalı haç görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gamalı haç gördüyseniz:

  • İletişim kurmak ya da romantizm bazı uzun vadeli sözler verilmesine neden olabilir.

Kahve falında gamalı haç görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine inanılır.

Kahve falında haçlı mezar görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş haç görmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına delalettir.

Kahve falında haç sembolü görmek birikim yapacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde haç görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yanan haç görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ters haç görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın haç görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir