AnaSayfa / Genel / Kahve falında haçlı mezar görmek

Kahve falında haçlı mezar görmek

Kahve falında haçlı mezar görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında haçlı mezar gördüyseniz:

  • Hayranlarınız her tür desteği vermeye hazır.Evden çalışmanız para biriktirmenizi ya da tasarruf yapmanızı, yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler bir yatırımınızla ilgili avantaj elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında haçlı mezar görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş haç görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına yorulur.

Kahve falında haç sembolü görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine alamet eder.

Kahve falında altın haç görmek büyük bir adım atılacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ters haç görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gamalı haç görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında yanan haç görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haç takmak ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, dilediği gibi harcama yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir