AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters haç görmek

Kahve falında ters haç görmek

Kahve falında ters haç görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, tüm özlemini gidereceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ters haç gördüyseniz:

  • Zorlamaktan kaçının.

Kahve falında ters haç görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına inanılır.

Kahve falında haç takmak beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında haçlı mezar görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, hayallerde değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş haç görmek köşeye sıkıştıracağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gamalı haç görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında haç sembolü görmek inancını bir kenara atacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde haç görmek kötü ve zor günler yaşayacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın haç görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir