AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın haç görmek

Kahve falında altın haç görmek

Kahve falında altın haç görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın haç gördüyseniz:

  • Maddi konularda yenilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında altın haç görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında haç sembolü görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş haç görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yanan haç görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına inanılır.

Kahve falında haçlı mezar görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde haç görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında haç takmak işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında ters haç görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir