AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan haç görmek

Kahve falında yanan haç görmek

Kahve falında yanan haç görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, tamamen içine kapanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına yorulur.

Kahve falında yanan haç gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek veya başka kurumların güvencesi altında bazı işlere kalkışmanız veya bağlayıcı sözler vermeniz halinde zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında yanan haç görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında haçlı mezar görmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde haç görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında ters haç görmek işinde çok ilerleyeceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın haç görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında haç sembolü görmek buna rağmen kazanç getireceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gamalı haç görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına inanılır.

Kahve falında gümüş haç görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir