AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş haç görmek

Kahve falında gümüş haç görmek

Kahve falında gümüş haç görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sıkıntılarının geçeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş haç gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konular ön plana çıkabilir veya sevdiğiniz bir akrabanızın sağlık sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında gümüş haç görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına yorulur.

Kahve falında gamalı haç görmek birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında elinde haç görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında haç sembolü görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Kahve falında haç takmak bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında ters haç görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, verilen  sözlerin tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında haçlı mezar görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kalkınacağına rivayet eder.

Kahve falında altın haç görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir