AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde haç görmek

Kahve falında elinde haç görmek

Kahve falında elinde haç görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, bahtın açılacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına yorulur.

Kahve falında elinde haç gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda duygularınızı açıkça paylaşmanız gerekebilir.

Kahve falında elinde haç görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın haç görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işarettir.

Kahve falında haç sembolü görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında haç takmak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş haç görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına işaret eder.

Kahve falında yanan haç görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında gamalı haç görmek eğlenceli ortamlara gireceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında ters haç görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir