AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş topu görmek

Kahve falında savaş topu görmek

Kahve falında savaş topu görmek kötü günleri geride bırakacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, modern insanlarla tanışılacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında savaş topu gördüyseniz:

  • İşlerinizi son dakikaya bırakmanın zararını görmeniz olasıdır.

Kahve falında savaş topu görmek makamını garantileyeceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine alamet eder.

Kahve falında savaş topu atıldığını görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, içini açmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patlak futbol topu görmek ekmek ve dünya malı alacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ateş topu yağdığını görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oyun topu görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında topu tutmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında nur topu görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında basketbol topu görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir