AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbol topu görmek

Kahve falında futbol topu görmek

Kahve falında futbol topu görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında futbol topu gördüyseniz:

  • Her türlü yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında futbol topu görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında futbol topu oynamak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında patlak futbol topu görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ateş topu görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında stres topu görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında nur topu gibi erkek bebek görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında topun patladığını görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında basketbol topu görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kişinin şansının artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir