AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni şapka giymek

Kahve falında yeni şapka giymek

Kahve falında yeni şapka giymek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, fal sahibinin fakirleşeceğine yorulur.

Kahve falında yeni şapka giymek gördüyseniz:

  • Bazı olayları net olarak yorumlamakta veya neler olup bittiğini anlamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yeni şapka giymek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni şapka almak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yeni şapka takmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında yeni şapka görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında asker şapkası giymek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine yorulur.

Kahve falında fötr şapka giymek insanların saygısının kazanılacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında bebeğe şapka giydirmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine tabir olunur.

Kahve falında başına şapka giymek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir