AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden şapka almak

Kahve falında birinden şapka almak

Kahve falında birinden şapka almak erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, onu cesaretlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden şapka almak gördüyseniz:

  • Faydasız argümanlar ya da yürümesi zor anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında şapka takan birini görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına inanılır.

Kahve falında şapka kaybetmek ün sahibi birisi olunacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz şapka takmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şapka çalmak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi bebek şapkası görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet eder.

Kahve falında hediye şapka almak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek şapkası görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında fötr şapka giymek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir