AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına şapka giymek

Kahve falında başına şapka giymek

Kahve falında başına şapka giymek hayatının belli bir rutine oturacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına işarettir.

Kahve falında başına şapka giymek gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi telaşlandırabilir.

Kahve falında başına şapka giymek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında başa beyaz şapka takmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının başında şapka görmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında başa şapka takmak yanlış yönde kararlar verileceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başına şapka takmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin başında şapka görmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında başında şapka görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, amaçlarına nail olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir