AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor önlük giymek

Kahve falında doktor önlük giymek

Kahve falında doktor önlük giymek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında doktor önlük giymek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, maddi durumunuzu veya belli başlı anlaşmaları ilgilendiren konularda kendinizi önemli veya ani kararlar almak zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında doktor önlük giymek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü giymek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında beyaz doktor önlük giymek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında doktor önlüğü giymek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında doktor önlük giydiğini görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil önlüklü doktor görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına delalettir.

Kahve falında doktor önlük görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında önlüklü doktor görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir