AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giydiğini giymek

Kahve falında gelinlik giydiğini giymek

Kahve falında gelinlik giydiğini giymek yaşama dört elle sarılacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giydiğini giymek gördüyseniz:

  • Başarılarınızla ezeli rakiplerinizi oldukça huzursuz ediyorsunuz.

Kahve falında gelinlik gibi elbise giymek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında transparan gelinlik giymek sorunları ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine delalettir.

Kahve falında birinin gelinliğini giydiğini görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve nişanlanmak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında düğünde gelinlik giymek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini gelinlik giymek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında büyük gelinlik giymek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar birinin gelinlik giydiğini görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir