AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf saklamak

Kahve falında fotoğraf saklamak

Kahve falında fotoğraf saklamak okul gibi hayratlar yaptırılacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf saklamak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında fotoğraf saklamak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında cinayeti saklamak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında birilerini saklamak daha fazla gelir elde edeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir eşya saklamak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna işarettir.

Kahve falında esrar saklamak çok zengin olacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silah sakladığını görmek mutluluktan havalara uçacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında parayı saklamak neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü saklamak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir