Kahve falında parayı saklamak

Kahve falında parayı saklamak gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, geleceğinin parlak olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, durumun değişmesine rivayet eder.

Kahve falında parayı saklamak gördüyseniz:

  • Daha iyi bir gelecek sunan seçimler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında yastık altına para saklamak büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yastığa para saklamak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk para saklamak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt para sakladığını görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para bulmak ve saklamak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında sakladığın parayı bulmak başına uğursuzluklar geleceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında para bulup saklamak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına rivayet eder.

Kahve falında para sakladığını görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir