AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir eşya saklamak

Kahve falında bir eşya saklamak

Kahve falında bir eşya saklamak sevinçli haberlerin alınacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, aradığı kişiyi bulacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işarettir.

Kahve falında bir eşya saklamak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeli, endişeleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında bir eşyayı saklamak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında bir eşya saklamak gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine inanılır.

Kahve falında eşya saklamak olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, kazancının da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bulup saklamak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüğü saklamak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında altın sakladığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü saklamak daha kolay bir hayata kavuşacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında adam saklamak planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir