AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinayeti saklamak

Kahve falında cinayeti saklamak

Kahve falında cinayeti saklamak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cinayeti saklamak gördüyseniz:

  • Takdir görebilir, toplum içinde yerinizi sağlamlaştırabilir veya genişleme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında cinayeti saklamak kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında cinayete yardım etmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cinayetten suçlanmak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir cinayete şahit olmak uzun bir ömre sahip olunacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında cinayeti çözmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında cinayete şahit olmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cinayetten kaçmak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret eder.

Kahve falında cinayete tanık olmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir