AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğü saklamak

Kahve falında yüzüğü saklamak

Kahve falında yüzüğü saklamak büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, ele geçen parada artış olacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüğü saklamak gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi kandırarak belli konuları cazip hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz, değip değmediğini doğru hesaplamalısınız.

Kahve falında altın yüzük saklamak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüzüğü saklamak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüğünü saklamak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzük saklamak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bardak saklamak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında şarap saklamak azalacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeker saklamak asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında para bulmak ve saklamak kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir