AnaSayfa / Genel / Kahve falında formalı asker görmek

Kahve falında formalı asker görmek

Kahve falında formalı asker görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında formalı asker gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun kadere güvenin.

Kahve falında yeşil formalı asker görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında asker forması giymek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında formalı asker görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında milli forma giymek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beşiktaş forması giymek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında fenerbahçe forması giymek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında takım forması giymek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında futbolcudan forma almak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir