AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker forması giymek

Kahve falında asker forması giymek

Kahve falında asker forması giymek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine yorulur.

Kahve falında asker forması giymek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara veya ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmeniz ya da çalışmanız daha iyi sonuçlar ortaya konmasını sağlayabilir.

Kahve falında asker forması giymek iş projelerinin gerçek olacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine inanılır.

Kahve falında formalı asker görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil formalı asker görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz forma giymek yeni bir iş bulacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında takım forması giymek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi forma giymek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil forma giymek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında beşiktaş forması giymek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir