AnaSayfa / Genel / Kahve falında milli forma giymek

Kahve falında milli forma giymek

Kahve falında milli forma giymek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, aşının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında milli forma giymek gördüyseniz:

  • Yakında aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında milli forma giymek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında milli takımda oynamak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına işarettir.

Kahve falında milli eğitim müdürünü görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında milli bayram görmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında milli marş söylemek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında milli piyango bileti çekmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilçe milli eğitim müdürünü görmek pek çok olumlu gelişmelere, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında milli piyangodan para kazanmak elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir