AnaSayfa / Genel / Kahve falında beşiktaş forması giymek

Kahve falında beşiktaş forması giymek

Kahve falında beşiktaş forması giymek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, büyük bir yenilgi alacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına tabir olunur.

Kahve falında beşiktaş forması giymek gördüyseniz:

  • Çalışma hayatınıza paralel olarak işinizle ilgili birtakım sosyal faaliyetlere katılmanız çok daha olumlu bir gelişme sağlayabilir.

Kahve falında beşiktaş forması giymek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında askeri forma giymek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doktor forması giymek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yüzlerin asılacağına alamet eder.

Kahve falında iş forması giymek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında futbol forması giymek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, stresten uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında okul formasi giymek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz forma giymek huzur dolu günler geçireceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında takım forması giymek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir