AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbolcudan forma almak

Kahve falında futbolcudan forma almak

Kahve falında futbolcudan forma almak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında futbolcudan forma almak gördüyseniz:

  • Sosyal arkadaşlıklar kanalıyla kazanç sağlanabilir.

Kahve falında futbolcudan forma almak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında futbol forması giymek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında futbolcu forması giymek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalettir.

Kahve falında askeri forma görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz forma giymek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fenerbahçe forması görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı forma görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında formalı asker görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, güzel günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir