AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil formalı asker görmek

Kahve falında yeşil formalı asker görmek

Kahve falında yeşil formalı asker görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil formalı asker gördüyseniz:

  • Genelde karmaşık bir yapı içinde olacaksınız.

Kahve falında yeşil formalı asker görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker forması giymek çevresinin kalabalıklaşacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına işarettir.

Kahve falında formalı asker görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil forma görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil forma giymek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okul forması almak her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini okul formasıyla görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okul formasi giymek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir