AnaSayfa / Genel / Kahve falında folluktan yumurta toplamak

Kahve falında folluktan yumurta toplamak

Kahve falında folluktan yumurta toplamak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında folluktan yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Kahve falında folluktan yumurta toplamak huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, rahatlığa ereceğine delalettir.

Kahve falında follukta yumurta görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında folluktan yumurta görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine delalettir.

Kahve falında yumurta ve folluk görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında folluk görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında bıldırcın yumurtası toplamak kişinin hayırlı yollara gireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında samanlıktan yumurta toplamak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında kırık yumurta toplamak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir