AnaSayfa / Genel / Kahve falında follukta yumurta görmek

Kahve falında follukta yumurta görmek

Kahve falında follukta yumurta görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında follukta yumurta gördüyseniz:

  • Ya da diğer bir olasılık, başkalarına yardım etmeniz veya iş ya da sağlık başlıklarında yeni düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Kahve falında yumurta ve folluk görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında folluktan yumurta görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında follukta yumurta görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında folluktan yumurta toplamak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında folluk görmek kendisi ile baş başa kalacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında yumurta kızartmak çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Kahve falında bülbül yumurtası görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, geniş geniş yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çift sarılı yumurta pişirmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir