AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta ve folluk görmek

Kahve falında yumurta ve folluk görmek

Kahve falında yumurta ve folluk görmek malının artmasına, bereketlenmesine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, canının sıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta ve folluk gördüyseniz:

  • Kontrol edemediğiniz konuları serbest bırakmanız kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında folluktan yumurta toplamak akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, bunalımlı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yumurta ve folluk görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, çok daha mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında follukta yumurta görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, önemli bir lider haline geleceğine inanılır.

Kahve falında folluktan yumurta görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine inanılır.

Kahve falında folluk görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında birçok yumurta görmek ekmeğine leke süreceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köy yumurtası görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta ve ekmek görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir