AnaSayfa / Genel / Kahve falında folluktan yumurta görmek

Kahve falında folluktan yumurta görmek

Kahve falında folluktan yumurta görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında folluktan yumurta gördüyseniz:

  • Bir adım öne çıkıp harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında yumurta ve folluk görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, işlerinin duracağına tabir olunur.

Kahve falında folluktan yumurta toplamak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işaret eder.

Kahve falında follukta yumurta görmek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına rivayet eder.

Kahve falında folluktan yumurta görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına delalet eder.

Kahve falında folluk görmek kötü yollara gireceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renkli yumurta görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine inanılır.

Kahve falında yumurtanın elinde kırıldığını görmek bekârlığına da veda edeceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında şeffaf yumurta görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir