AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeffaf yumurta görmek

Kahve falında şeffaf yumurta görmek

Kahve falında şeffaf yumurta görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, çocuk sahibi olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, yeni bir yola gireceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, hidayete ereceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeffaf yumurta gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketlerini çok fazla kişiselleştirmemenizde fayda var.

Kahve falında şeffaf yumurta görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, imkân sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında şeffaf akrep görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında şeffaf terlik giymek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında şeffaf balık görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına inanılır.

Kahve falında şeffaf gözlük görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine delalettir.

Kahve falında şeffaf beyaz elbise giymek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet eder.

Kahve falında şeffaf terlik görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeffaf ayakkabı giymek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir