AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli yumurta görmek

Kahve falında mavi renkli yumurta görmek

Kahve falında mavi renkli yumurta görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine delalettir.

Kahve falında mavi renkli yumurta gördüyseniz:

  • Son aylarda bazı konulara bakış açınız değişmiş olabilir.

Kahve falında mavi renkli yumurta görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mavi yumurta görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında renkli yumurta görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında mavi renk gelinlik giymek her konuda gelişme gösterileceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk kazak görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renk kusmak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renk bebek elbisesi görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk kolye görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir